Zárás.=(

http://kepfeltoltes.hu/080925/camp_rock_logo_www.kepfeltoltes.hu_.jpgRockTáborA Camp Rock (magyarul: Rocktábor) a Disney Channel 2008-ban kifutott zenés filmje. A film felépítése hasonlít a Disney egyik korábbi sikerfilm-sorozatára, a High School Musicalre.

Az Egyesült Államokban 2008. június 20.-án, míg hazánkban 2008. november 8.-án debütált a film. Csak az Egyesült államokbeli premiereket több mint 16,1 millióan látták, ami a második legnézettebb Disney mozifilm a High School Musical 2 mögött.[1]


Tartalom 

Filmünk főhőse, Mitchie Torres (alakítja Demi Lovato, magyar hangja Bogdányi Titanilla) egy diáklány, aki él-hal a zenéért. Az iskolában egy tábor megszervezése zajlik, amely a Camp Rock nevet viseli; Mitchie mindenáron szeretne rá jelentkezni, de az anyja először pénzhiány miatt elutasítja, majd végül beleegyezik. Annál is inkább, mivel az anyukája lesz a tábori ellátó csapat feje. A megérkezést követően Mitchie bele is veti magát a tábori életbe: barátokat, társakat próbál maga köré gyűjteni, de nem éppen egy egyszerű módszerrel: hazugságokba adja a fejét, hogy minél inkább elfogadják. Ő azonban érzi, hogy ez sokáig nem maradhat így.

A híres trió, a Connect 3 súlyos gondokkal küzd: a kiadó cégük elégedetlen a csapattal, ezért Shanet, a csapat frontemberét a testvérei (akik egyébként a banda másik két tagja) a Camp Rockba "száműzik". Megérkezését követően a rajongók rögtön üldözni kezdik. Egy ilyen menekülés folyamán hallja meg Mitchiet, amint éppen az étkezde zongoráján gyakorolja egyik saját számát, a This Is Me-t. Shanenek nagyon megtetszik a hang és a zene. A zárópartyn Shanenek egy duettet kell elénekelnie a tábor legjobb énekesével, így megkezdődik a végtelennek tűnő hajsza a duett társ után.

Mitchie, mivel hogy másnak adja ki magát illetve a családját, rossz társaságba keveredik: az úgy nevezett elit-körbe. Később, miután kiderül, hogy a kezdetektől kezdve végig hazudott saját magával és a szüleivel kapcsolatban, az ún. elit-körből kidobják, és Shane is összeveszik vele; Shanenel ekkora már ismerik egymást és nagyon jól érzik magukat egymás társaságában.

Mitchie egy ártatlan bűntett miatt kizárásra kerül a zárópartyról, ezért elveszni látszik az esély, hogy jól sikerüljön a nyara. Végül mégis megjelenik, ahol énekel és osztatlan sikert arat, és eközben Shane is "visszatér" hozzá. Három hónap múlva a korábbi ellenségekből is barátok lettek, s a csajok már együtt próbálnak, ugyanis híres előadóművészek lettek.


Zene 

A zenéért elsősorban a Jonas Brothers a felelős, de természetesen a Mitchiet alakító Demi Lovato sem tétlenkedik ilyen téren. A filmben elhangzott dalok listája (a kiadott lemez sorrendje alapján):

 1. "Who Will I Be?" - Mitchie (Demi Lovato)
 2. "What It Takes" - Lola (Aaryn Doyle)
 3. "Start the Party" - Mindenki
 4. "Too Cool" A - Tess (Meaghan Jette Martin )
 5. "Gotta Find You" - Shane (Joe Jonas)
 6. "Play My Music" - Connect 3 (Jonas Brothers)
 7. "Hasta La Vista" - Barron, Sander és Ella (Jonathan Francis, Roshon Fegan, Anna Maria Perez de Tagle)
 8. "2 Stars" - Tess (Meaghan Jette Martin)
 9. "Here I Am" - Peggy
 10. "This Is Me" - Mitchie és Shane (Demi Lovato és Joe Jonas)
 11. "We Rock" - Mindenki

 

http://juzzi.hu/hsm-static/csatolt/this_is_my-00005819-jonas2.jpg